Een exclusieve ijswagen huren

Fleur. Ze komt allerlei lekkers uitdelen aan je gasten en tovert een glimlach op hun gezicht. Ze zorgt voor een leuke en lekkere afleiding. Ze maakt je event origineel en ze komt altijd in stijl… Dát is waar de populaire ijswagen, beter bekend onder de naam ‘Fleur’, van het Torenhof in Tongerlo (Westerlo) allemaal voor zorgt.

Authentieke Fleur de Lys als ijswagen

Fleur heeft haar naam niet gestolen. De ijswagen is immers een originele Fleur de Lys, een prachtige wagen die zijn oorsprong vindt in Londen. De karaktervolle uitstraling van de auto is zo uniek en overtuigde ons meteen om een echte Fleur de Lys om te bouwen tot een kant-en-klare ijswagen. Alles is voorzien om ijs lekker koud te houden of om heerlijke warme wafels te bakken wanneer je Fleur wilt boeken voor je event. Misschien heb je haar al eens zien passeren?

 

Een kant-en-klare ijswagen huren

Voor slechts een paar uur of voor een dag kan je Fleur, de ijswagen van het Torenhof, boeken. Je hoeft je trouwens geen zorgen te maken over waar en wanneer je Fleur moet ophalen en over het materiaal dat je nodig hebt om het eten of drinken uit te delen aan je gasten. Het Torenhof (Tongerlo) rijdt immers met de ijswagen tot bij jou en brengt alle gevraagde producten mee, inclusief ijsventer!

Een kant-en-klare ijswagen huren.
Fleur, een ijswagen voor elk feest.

Fleur, een ijswagen voor elk feest

Van een huwelijk over een schoolfeest tot een personeelsfeest: de ijswagen van het Torenhof wordt geboekt voor heel uiteenlopende feesten en evenementen. Op het communiefeest van je zoon of dochter kan je de gasten bijvoorbeeld verwennen met frisse ijsjes, op een trouwfeest kunnen we met Fleur sprankelende glaasjes cava uitdelen en op een winters personeelsfeest kan je je collega’s plezieren met een verwarmende wafel en tas chocomelk. Vertel ons waarmee Fleur en het Torenhof je van dienst kunnen zijn en wij zorgen ervoor dat deze unieke ijswagen klaarstaat op de dag van je event!

 

De ijswagen Fleur fleurt je event op!

Organiseer je een babyborrel, een jubileum of een bedrijfsfeest?

Wil je je gasten er op een originele manier verrassen met wat lekkers? Boek dan de ijswagen van het Torenhof in Tongerlo (Westerlo)! Wij rijden tot op jouw event en zorgen ervoor dat elke gast een ijsje, wafel of glaasje cava in de handen heeft. Meer info over Fleur, de ijswagen? Aarzel dan niet om ons te contacteren op het nummer 014/54 43 91 of via info@torenhof-tongerlo.be.
Bestel een lekkere ijstaart of chocoladefontein om de gasten op jouw event mee te verwennen!

Een exclusieve foodtruck huren? Maak kennis met Fleur, de ijswagen van het Torenhof.

Geniet van de heerlijke geur en smaak van vers, ambachtelijk gebakken brood in de bakkerij van het Torenhof.