Liever THUIS genieten

OF

Iemand in de bloemetjes zetten?

TORENHOF heeft verschillende mogelijkheden voor u !

Ontbijtpakket – Cadeaumanden – Zalige Zoete Zonde

BELEVENIS Cadeaubons

CADEAUBONNEN

Geef een unieke beleving cadeau…
Kies voor een cadeaubon van het Torenhof

De ‘Zalige zoete zonde’ is een heus dessertenpallet voor twee, vol huisbereid lekkers.

Samen smullen met een koffie of verse thee.
19,90 €

Het ‘Prinsheerlijk ontbijt voor twee’ Een beleving in onze bakkerij waar we je verwennen met ambachtelijk, streekgebonden en huisbereid lekkers.

Steeds verrassend, aangepast aan het seizoen en met koffie en thee à volonté voor €42

Of aangevuld met een bubbeltje voor €46

De ‘Prinsheerlijke ontbijtmand’ voor twee (€36) biedt al dit lekkers aan om thuis lekker lui in je pyjama te genieten…

Misschien mag hier wel een flesje cava bij (€48)…

Het ‘Wandel / fietsarrangement voor twee’ (€43) biedt je een ganse dag plezier! Starten met een Prinsheerlijk ontbijt, nadien genieten van de wondermooie natuurpracht van de Merodestreek met een ruime keuze aan door ons speciaal uitgezochte wandel- en fietsroutes. Nadien zalig uitblazen in de bakkerij met een kop koffie of verse thee. Ook een verfrissend ijsje of een vers gebakken vanillewafel mag hier niet ontbreken!

Ter waarde van ….. Altijd leuk om te shoppen en zelf te kunnen kiezen…

…zorgt voor een uniek familiemoment. Je kiest een door ons speciaal uitgezochte wandel- of fietsroute. ’s Middags hebben wij de lunch voorzien in een mooie picknickmand met picknickdeken waarvan je in onze mooie parktuin of op een ander uniek plekje in het Merodeland van kan genieten.

Een Prinsheerlijke picknick (€18 p.p.)

PRINSHEERLIJK PICKNICKEN

Een dagje de natuur in wordt nog leuker met een heerlijke picknick in het vooruitzicht. Op de mooiste plekjes van het Merodegebied spreid je je picknickdeken en geniet je van wat de mooie natuur allemaal te bieden heeft…  Wij stellen daarbij een Picknickmand samen vol huisbereid lekkers! We voorzien per persoon een ovenverse croissant, een pistolet, enkele sneden abdijbrood, vergezeld van een portie huisbereide confituur, Postelse kaas en beenham.  Een gekookt eitje, een vers gebakken vanillewafel en nog wat lekkers van onze patissier…  Onze lokale fruitboer, Jef Helsen, zorgt voor een lekker vers geperst appelsapje, zonder toegevoegde suikers!  Vergezeld van borden, bestek en picknickdeken, ben je er helemaal klaar voor!  Of misschien kies je ter plekke graag je wandel of fietsroute?  We hebben er alvast verschillende voor je uitgezocht!

Reserveren

Reserveren/bestellen: Spring binnen in de bakkerij en laat je verrassen door alle geuren en smaken..
of neem contact op via 014/54.43.91 of ijskafee@torenhof-tongerlo.be. Wij helpen u graag verder!