AFHAALGERECHTEN KERST EN NIEUWJAAR

Wat valt er te beleven?

AFHAAL-MOGELIJKHEDEN

Kerstavond, Kerstmis, Oudjaar, Nieuwjaar

Vier samen met vrienden en famillie de feestdagen met Torenhof bakkerij-ijskafee of Torenhof bistro. We voorzien in de bakkerij de klassieke meeneemformules zoals ontbijt, brunch of high tea, maar daarnaast voorzien we ook Kerststronken in ijs of biscuits. Vergeet ook de cadeautjes voor onder de kerstboom niet, waarvoor je ook bij ons terecht kan.

Voor de feestdagen bakken we biscuits (ronde vormen) of maken we lekkere Kerststronken in ijs.

  • Een biscuit kan je nemen voor 6-8 personen (28€), of 10-12 personen (40€). Onze biscuits worden afgewerkt met slagroom en fruit.
  • Een kerststronk in ijs: 3 verschillende soorten (vanille, mokka of yoghurt) in 1 maat voor 4 tot 6 personen (18€)

Zoals de vorige jaren voorzien we ook weer de gevarieerde KAASSCHOTEL, of een combinatie van kazen en vleeswaren op de BREUGHELSCHOTEL.

Wat bevat deze kaas- of Breughelschotel?

Onze chef stelt voor u een heerlijke selectie fijne kazen samen. We werken dit verder af met vruchten, noten, vijgenbrood, confituurtjes, … En uiteraard mogen onze ambachtelijke speciale broden niet ontbreken: rogge verdomme, bierbrood met Tongerlo, notenbrood,…

Daarnaast kunnen we de kaas vervangen door enkele lekkere vleessoorten om er een heuse Breughelschotel van te maken, met onder andere breydelspek, wildpaté, beuling…

Gevarieerde KAASSCHOTEL of BREUGHELSCHOTEL: 20€ per persoon

Geeft iemand de mogelijkheid om later te komen genieten van onze lekkernijen en doe een cadeaubon cadeau. Je bepaalt zelf de waarde, of je doet er ineens een ontbijt, brunch of high-tea mee cadeau. Cadeaubons kan je komen afhalen in de winkel, of je kan ze bestellen via de webshop (cadeaubon wordt gemaild).

Neem een kijkje in onze webshop wat de mogelijkheden zijn voor cadeaubons.

Kom zelf je cadeaumandje samenstellen in onze winkel. Dat staat altijd goed onder de kerstboom. Kies de cadeaumand, en stel vervolgens samen volgens je eigen budget, of kies een mandje dat wij al zorgvuldig samengesteld hebben.

Om lekker thuis te genieten! Of iemand te verrassen…

We verwennen met het AFHAAL ontbijt, brunch of high tea, verpakt in mooie cadeaudoos in thema, met een lichtjes aangepast assortiment…  Zo wordt er ook steeds gebakken in thema…  Laat je verrassen!!!

(€50 voor 2p, met Cava €62 voor 2p)

Combineer met Torenhof bistro…

Naast de cadeautjes en lekkernijen van Torenhof bakkerij-ijskafee kan je ook in Torenhof bistro terecht om wat uitgebreider te tafelen. Ook daar hebben we enkele afhaal-menu’s en afhaalgerechten voor de feestdagen.

Neem ook eens een kijkje naar de komende culinaire events in Torenhof bistro, en misschien zit er wel iets leuk tussen waar je iemand een plezier mee kan doen via een cadeaubon.