Ooooverhéérlijke… ijsjes

Op de Tongelse lekwei.. IJscoupes om van weg te dromen.. Exclusieve ijstaarten..

ARTISANAAL IJS IN HET IJSKAFEE

Een lekker huisbereid ijsje likken op een warme zomerdag of in een winterzonnetje lichaam en geest verwennen met ambachtelijk ijs? Maak een tussenstop in de Torenhof villa in Tongerlo (Westerlo) waar het IJskafee en de Tongelse Lekwei je uitnodigen om in een rustige, groene omgeving te genieten van allerlei soorten overheerlijk ijs.

IJS LIKKEN OP DE TONGELSE LEKWEI

Wat begon met de verkoop van ijs op straat mondde als snel uit in een volwaardig ijssalon en een populaire lekwei. Het ijssalon, beter bekend als het IJskafee, vind je op de benedenverdieping van het Torenhof in Tongerlo (Westerlo) en biedt een prachtig uitzicht op de grote tuin achter de villa. Je bolletje(s) ijs opeten kan in het Torenhof dus zowel binnen in het kleurrijke ijssalon als buiten in de mooie tuin die de naam ‘Tongelse Lekwei’ draagt. Het ijssalon is in het voorjaar van 2018 trouwens helemaal vernieuwd waardoor je er nu, naast ambachtelijk ijs, ook van lekkere ijscoupes en huisbereid gebak kan genieten in een huiselijk en gezellig kader. Voor die heerlijke geur en kleur alleen al zou je een bezoekje brengen aan het IJskafee!

SCHEPIJS, IJSCOUPES EN IJSTAARTEN

In het IJskafee en op de Tongelse Lekwei kan je het hele jaar door lekker schepijs kopen en meteen oplikken of er een kunstwerkje van laten maken en zo van een mooie en lekkere ijscoupe genieten…. Je kan ons ijs ook verpakt in kleine hoeveelheden of in bulk kopen zodat je alvast een goede voorraad kan aanleggen voor bij je thuis of in je zaak. Het Torenhof gaat zelfs nog een stapje verder door het ambachtelijk ijs te verwerken tot exclusieve ijstaarten voor bijvoorbeeld een huwelijk en tot ijslammetjes voor communiefeesten. Komt het water je al in de mond…?

VERWEN JE ZINTUIGEN MET HET IJS VAN HET IJSKAFEE

Houd je het liever bij de populaire, klassieke smaken of wil je wel eens een iets exclusievere smaak uitproberen? Een bolletje ijs met verse aardbeien, een hoorntje met speculaasijs of wat vanille-ijs met chocoladesaus: in het IJskafee in Tongerlo geniet je het hele jaar rond van ambachtelijk ijs. Maak je keuze uit de verschillende soorten ijs, ga rustig zitten en laat het ijs wegsmelten op je tong!