Ooooverhééérlijke IJSJES

ijsjes in de tongelse lekwei, ons gezellig ijssalon in westerlo

ARTISANAAL IJS IN HET IJSKAFEE

Het gezelligste ijssalon in Westerlo en omstreken

Vol passie, huisbereid met (h)eerlijke ingrediënten! Ervaar de smaaksensaties uit ons ruim assortiment ambachtelijk ijs, in ons gezellig ijssalon in Westerlo (tegenover de abdij van Tongerlo).

Het ijssalon, beter bekend als het IJskafee, vind je op de benedenverdieping van het TORENHOF in Tongerlo (Westerlo), aan de achterkant van het gebouw. Je kan er terecht in de mooie tuin van de Tongelse Lekwei. Het ijssalon is recent helemaal vernieuwd en in de zomer wordt er dagelijks vers schepijs gemaakt, dat we onder meer omtoveren tot mooie ijscoupes…  Of wie liever zin heeft in ons huisbereid gebak met koffie…, in het Torenhof kan iedereen meegenieten in een huiselijk en gezellig kader, of buiten op de picknicktafels aan de speeltuin…  Daarnaast kan je steeds ijs per liter kopen, en dit in een grote verscheidenheid aan smaken, populaire maar ook meer exclusieve… Ook ijstaarten en ijslammetjes kunnen bij ons besteld worden!

LITERPOTJES voor thuis

In onze vriezer in de winkel is er steeds een assortiment aanwezig.

NIEUW!!! IJSGEBAKJES

In onze nieuwe vriesvitrine kan u steeds ter plaatse genieten van een ijsgebakje. Er is steeds een ruim, maar wisselend assortiment aanwezig, zoals speculaas, marsepein met advocaat, coockie, … Je kan ze ook ter plaatse kiezen en er later thuis van genieten! (€ 4,50 – 5)

IJSSTRONKEN met de feestdagen

(Voor 4 tot 6 personen € 18, voor 6 tot 9 personen € 18)

Exclusieve IJSTAARTEN

Voor elke gelegenheid kan u bij ons terecht voor een unieke ijstaart.
(Voor 6 tot 8 personen € 34, voor 10 tot 12 personen € 49)

Combineer je bezoek aan de lekwei met andere leuke ideetjes…

Een leuk cadeautje voor een ijs-liefhebber is onze 10-bollenkaart. Deze en andere cadeaubons kan je bestellen via onze webshop. Je kan ook literpotjes, ijstaarten, ijslammetjes of ijsastridjes bestellen via het contactformulier.

Ga je voor of na het ijsje graag iets eten in Torenhof bistro, bekijk dan alvast even de menukaart.

BESTEL
FOTO’S

In de zomer wordt er dagelijks vers schepijs gemaakt in de Tongelse Lekwei

Ervaar de smaaksensaties van ons ruim en wisselend assortiment in ons gezellig ijssalon in Westerlo, of bij mooi weer in de tuin, vlakbij de speeltuin. Je kan de ijsjes of ijscoupes ter plaatse eten, of afhalen om thuis te genieten. Heel wat smaken zijn ook lactosevrij en/of suikervrij. Vraag ernaar!

ROOMIJS

YOGHURT IJS

SORBET